Kwalitatief binnenschrijnwerk

Voor al uw binnenschrijnwerk in Waarschoot en omstreken kunt u een beroep doen op Schrijnwerken Bauwens. Deze schrijnwerker is een ervaren partner voor al uw algemene schrijnwerker. Zaakvoerder Stefaan staat al jaren in het vak en heeft al een ruim klantenbestand opgebouwd. Hij ijvert bij elk project voor een duurzaam resultaat en stelt alles in het werk om zijn klanten tevreden te houden.

Interieur op maat

U kunt vertrouwen op Schrijnwerken Bauwens om al uw trappen, binnendeuren, parket en laminaat op maat te laten vervaardigen. Deze schrijnwerker vervaardigt daarnaast ook allerhande meubelen: van kasten tot keuken- en badkamermeubelen. Omdat hij steeds werkt met kwalitatieve houtsoorten kunt u erop vertrouwen dat het resultaat lang zal meegaan.

Vrijblijvende offerte

Hebt u vragen? Of wenst u meer informatie over binnenschrijnwerken in Waarschoot of elders in de buurt? Neem dan zeker contact op met Schrijnwerken Bauwens. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Dan komt deze vakman langs bij u om de situatie te bekijken en u te informeren naar de mogelijkheden. De offerte is uiteraard vrijblijvend en gratis.