De perfecte dakisolatie

Bauwens Stefaan denkt aan uw budget en bekijkt samen met u alle mogelijkheden om uw budget alleen maar te doen groeien door een degelijke dakisolatie regio Waarschoot te plaatsen.

Budget doen groeien

Met het isoleren van uw dak bespaart u energie en ook centen. Ik isoleer daken van binnen met glaswol of rotswol, of met PU-isolatieplaten. Ik kan ook het dak langs buiten isoleren, het zogenaamde Sarking-dak. Hierbij word de isolatie, PU-platen, geplaatst langs de buitenzijde van het dak bovenop de kepers. Dit type isoleren is het meest volledige omdat alles, inclusief de kepers, geïsoleerd wordt.

Zo zijn er geen koudebruggen en ook geen warmteverliezen. Deze methode is zeer interessant wanneer binnen alles al afgewerkt is maar nog niet geïsoleerd, de binnenzijde moet niet afgebroken worden.

Bekwaam isoleren

Een goede isolatie laat u best uitvoeren door een bekwaam vakman. Uw isolatie dient ervoor om zo weinig mogelijk warmteverlies te hebben. U betaalt immers voor die warmte en dat geld geeft u niet zomaar uit. Investeer in een bekwaam vakman om uw dak te laten investeren, u zal zien dat het later opbrengt.

Tevens kan ik het dak isoleren met zelfdragende isolerende panelen van Unilin. Vraag informatie omtrent dakisolatie bij Stefaan Bauwens, wanneer u plannen hebt om te investeren en uw budget te laten groeien!

Back to Top