Uw dakramen zijn de blikvanger van uw huis

Bauwens Stefaan levert en plaatst alle types dakramen region Waarschoot. Ook alle toebehoren zoals rolluiken, zonwering, muggenhorren kunnen wij u aanbieden.

De beste ramen

Ik werk met Velux en Fakro dakramen. Manueel of elektrische bedizening.

Velux

VELUX dakvensters zijn er in vele verschillende vormen en maten. Uitzet- of tuimelvensters zijn geschikt voor iedere ruimte. Daarnaast kunt u kiezen voor handbediening, maar de dakvensters zijn ook verkrijgbaar in een elektrische variant met een afstandbediening. Dit laatste is ideaal voor ramen waar u moeilijk bij kunt.

Fakro

FAKRO dakramen kunnen gemakkelijk in een vaste uitvoering geleverd worden. Deze mogelijkheid maakt het zélfs mogelijk om grotere dakramen te leveren dan het standaard assortiment. Dit laat toe dat u bijvoorbeeld boven de vide een prachtig lang en slanke raampartij kunt plaatsen, met een zee aan natuurlijk daglicht. Vraag naar de mogelijkheden.

Deskundig advies

U kan niet kiezen uit het assortiment? Laat uw vakman, u informeren over de voor- en nadelen van verschillende ramen en welke ramen voor uw woning het meest gebruiksvriendelijk is.

Back to Top