Kasten op maat

Als u op zoek bent naar een ervaren schrijnwerker die alle soorten kasten op maat in Waarschoot of omgeving maakt, dan kunt u rekenen op de diensten van Schrijnwerken Bauwens. Deze vakman luistert aandachtig naar wat u precies wenst en gaat daarna aan de slag in zijn schrijnwerkerij om uw nieuwe interieurmeubel op maat te vervaardigen. 

Duurzame en unieke meubelen

Op maat gemaakte meubelen geven uw interieur een unieke feel en look. Schrijnwerken Bauwens maakt keukenkasten, badkamermeubelen, tv-kasten, dressings, … alles wat u maar wenst. Bent u dus al geruime tijd op zoek naar die ene soort meubel? Maar heeft geen enkele groothandel het in stock? Laat Schrijnwerken Bauwens dan de mouwen opstropen voor u. Het resultaat zal helemaal op maat van uw smaak zijn.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak voor het op maat maken van uw kasten in Waarschoot. Schrijnwerken Bauwens komt graag eens langs om alles op te meten en de zaken te bespreken. De offerte die hij opstelt is geheel vrijblijvend en gratis, dus twijfel zeker niet om te steunen op de diensten van van deze vakman.