Maatmeubilair volgens uw wensen

U wenst uw keuken, dressing, badkamermeubilair,….op maat uitgewerkt? Neem dan contact op met Stefaan Bauwens. Verschillende projecten in gedachten? Bij hem zal alvast uw project vorm krijgen.

Kasten op maat

Voor kasten op maat neemt u best eens contact op met Stefaan Bauwens, hij is de vakspecialist betreffende maatmeubilair regio Waarschoot. Als geen ander voer ik maatwerk uit en dit tot in de perfectie afgewerkt. Badkamerkasten, zolderkasten, dressings,…en zoveel meer.

Keukens op maat

Een keuken is een duurzame investering. Voor nieuwbouw of renovatie maak ik alle keukens, groot of klein, in alle vormen en modellen. Rustiek, modern, eigentijds of landelijk is voor mij geen probleem. Ook elektrische toestellen en sanitaire kan geleverd en geplaatst worden. Dit geldt tevens ook voor badkamermeubels. Ik werk enkel met kwaliteitsmaterialen!

Advies op maat

Uw voorkeur gaat uit naar maatmeubilair? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U zal snel merken dat ik met passie uw droomproject zullen aanhoren en u daarbij graag raad en advies geven.

Back to Top