Schrijnwerken Bauwens

Uit Waarschoot draagt zorg voor uw woning
Schrijnwerken Bauwens

Als u op zoek bent naar een vakman die gespecialiseerd is in schrijnwerken in Waarschoot of omgeving, dan kunt u een beroep doen op Schrijnwerken Bauwens. Deze schrijnwerker is gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk, interieurinrichting en zolderinrichting. Zaakvoerder Stefaan Bauwens is een gedreven professional met al vele jaren relevante ervaring in de sector. Hij is werkzaam in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Binnen- en buitenschrijnwerk

Deze schrijnwerker is bedreven in zowel buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk en interieurinrichting. Schrijnwerken Bauwens werkt met kwalitatieve houtsoorten om u het beste resultaat te garanderen.

Alles op maat vervaardigd

Schrijnwerken Bauwens maakt alles op maat: kasten, deuren, ramen, keukenmeubelen, badkamermeubelen. Zelfs voor uw zolderinrichting kunt u steunen op de expertise van deze schrijnwerker. Wilt u dus een gepersonaliseerd interieur? Vertrouw dan op deze vakman.

Vrijblijvende offerte

Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over de schrijnwerken in Waarschoot, dan kunt u steeds contact opnemen met Schrijnwerken Bauwens. U kunt ook een afspraak maken en dan komt hij graag eens langs om alles te bespreken en een gedetailleerde prijsofferte op te stellen. Dat alles is natuurlijk geheel vrijblijvend. Aarzel dus niet om een seintje te geven.

Ramen & Deuren

Ramen en deuren zijn de trekpleisters van uw woning, daarom kiest u beter voor een gespecialiseerde vakman.

#

Interieurinrichting

Schrijnwerken Bauwens uit Waarschoot voor de volledige inrichting van uw interieur. Voor uw woning, kantoor of winkel.

#

Binnenschrijnwerk

Stefaan Bauwens vervaardigt vakkundig alle trappen en binnendeuren voor binnen. Maak snel een afspraak voor meer info.

#

Zolderinrichting

Schrijnwerken Bauwens uit Waarschoot, de totaaloplossing voor uw zolderinrichting.  Isolatie, gyproc, vloer ...

#