Zink- en koperwerken profesioneel geplaatst

Alle zink & koperwerken regio Waarschoot laat u best plaatsen door een professionele vakman waarop u kan rekenen.

U hebt dus de keuze uit koper of zink. Dit kunnen hanggoten of bakgoten zijn. Al onze goten worden geplaatst met roestvrije materialen, zo zijn de goothaken bij zinken goten gemaakt uit inox. De goten worden steeds uit zo groot mogelijke lengten gemaakt. Bakgoten kunnen wij laten maken tot 6 m lengte.

Plaatsingsmogelijkheden

  • Goten worden geplaatst volgens de regels van goed vakmanschap
  • Afvoeren in koper of zink.
  • Gietijzeren onderbuizen
  • Alle loodwerken

Zink

Zink is een uitermate goed product en onderscheid zich van duurzaamheid. U kunt zink gebruiken als dakbedekking of dakgoot. Het zorgt ervoor dat de details van een gebouw er echt uitspringen en een blikvanger wordt. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid, maar niet alleen dat is een voordeel. Ook heeft zink als voordat dat het gerecycled kan worden, en is het dus niet schadelijk voor de natuur.

Om de levensduur van zink te verhogen, moet het voldoende ruimte krijgen om te kunnen uizetten en krimpen. De bevestigingen gebeuren zo veel mogelijk door middel van klangen en felsen. Zink heeft dus een goede bevestiging nodig voor een lange duurzaamheid.

Koper

Er zijn verschillende soorten koper zoals groen geprepatineerd koper, rood koper en gepreoxideerd koper. Koper kunt u gebruiken als dakbedekking of als regenwater afvoer. Koper krijgt na verloop van tijd een oxide laagje, deze laag beschermt de koper tegen zichzelf en heeft dus een groot voordeel.

De architectuur schrijft de bedekking van zink en koper steeds vaker voor. Met zink en koper kan u de mooiste dakvormen creëren die met normale bedekkingen niet te realiseren zijn. Vraag raad aan de vakspecialist in zink & koperwerken.

Back to Top