Kwalitatief binnenschrijnwerk

Voor al uw binnenschrijnwerk in Waarschoot en omstreken kunt u een beroep doen op Schrijnwerken Bauwens. Ik ben een ervaren partner voor al uw algemene schrijnwerker. Ik sta al jaren in het vak en heb al een ruim klantenbestand opgebouwd. Zelf ijver ik bij elk project voor een duurzaam resultaat en stel alles in het werk om mijn klanten tevreden te houden.

Interieur op maat

U kunt vertrouwen op Schrijnwerken Bauwens om al uw trappen, binnendeuren, parket en laminaat op maat te laten vervaardigen. Ik vervaardig daarnaast ook allerhande meubelen: van kasten tot keuken- en badkamermeubelen. Omdat ik steeds werk met kwalitatieve houtsoorten kunt u erop vertrouwen dat het resultaat lang zal meegaan.

Vrijblijvende offerte

Hebt u vragen? Of wenst u meer informatie over binnenschrijnwerken in Waarschoot of elders in de buurt? Neem dan zeker contact op met Schrijnwerken Bauwens. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Dan kom ik langs bij u om de situatie te bekijken en u te informeren naar de mogelijkheden. De offerte is uiteraard vrijblijvend en gratis.