Interieurinrichting op maat

Wenst u een unieke interieurinrichting in Waarschoot of omgeving? Doe dan zeker een beroep op Schrijnwerken Bauwens. Ik vervaardig alle soorten meubelen en kasten op maat voor u en uw woning, winkel of kantoor. Elke stijl die u maar wenst kan ik aan. Ga dus resoluut voor een uniek interieur en ga in zee met Schrijnwerken Bauwens.

Voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen steunen op de expertise van Schrijnwerken Bauwens. Ga dus zeker eens horen bij ons als u een aanpak op maat wenst voor uw interieur. Ik vervaardig alle elementen van uw nieuwe interieur: meubels, trappen, stoelen, … noem maar op. Alles wordt gemaakt met de sterkste houtsoorten zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

Neem contact op voor meer info

Wenst u meer inlichtingen over interieurinrichting in Waarschoot? Neem dan zeker eens contact op met Schrijnwerken Bauwens. Ik help u met plezier verder en beantwoordt graag al uw vragen. Het is zeker mogelijk om een afspraak te maken. Dan kom ik vrijblijvend langs om alles eens goed te bekijken en op te meten. De offerte die ik daarna opstelt is helemaal gratis.