Zolderinrichting op maat van uw wensen

U kunt een beroep doen op Schrijnwerken Bauwens om uw zolderinrichtingen in Waarschoot of omstreken uit te voeren. Ik heb al jaren ervaring en ben dus de garantie voor een mooi afgewerkte ruimte. Daarbij ga ik steeds aan de slag met kwalitatief materiaal waardoor u zeker kunt zijn van een duurzaam resultaat.

Wat kunt u verwachten van een zolderinrichting?

Schrijnwerken Bauwens stroopt graag de mouwen voor u op om een prachtige zolderruimte op maat in te richten. Wat doe ik dan zoal? We lijsten het even op:

  • Isoleren zolder
  • Volledig afwerking met gipsplaten
  • Plaatsen plankenvloer
  • Inrichten en afwerken kamers

Ik ga steeds aan de slag met de sterkste houtsoorten die hun functie keer op keer bewezen hebben voor een zolderinrichting. Als u voor Schrijnwerken Bauwens kiest, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Maak een afspraak

Alles begint met een afspraak. Neem contact op met Schrijnwerken Bauwens voor uw zolderinrichting in Waarschoot en omstreken. Als u een afspraak maakt kom ik langs bij u om de zolder te bekijken en de ruimte op te meten. ik geef daarbij graag ook een woordje uitleg. De offerte die ik opstel is in ieder geval helemaal vrijblijvend en gratis.